Asiakaspalvelu | prettylib.support@openlib.fi | 010 820 4001
Suomeksi In English

Open Library Solutions Finland Oy

Liikeidea
Yhdessä aloitteellisten työntekijöiden, asiakkaiden tarpeiden tunnistamisen, tulevaisuuteen suuntautuvan teknologian hyödyntämisen ja kirjastoammatillisen kompetenssin avulla Open Library Solutions Finland Oy toimittaa kustannustehokkaan, korkealaatuisen ja tulevaisuuteen suuntautuvan kirjastojärjestelmäratkaisun suomalaisille kirjastoille.

Open Library Solutions Finland Oy kehittää uusia palveluja, jotka tukevat kirjastojen perimmäistä tarkoitusta: kulttuurin välittämistä ja tietojen tarjontaa. Tavoitteena on, että kirjasto koetaan inspiroivaksi, miellyttäväksi ja hauskaksi.

Kirjastojärjestelmäalan kasvava toimittaja
Open Library Solutions Finland Oy on osa johtavaa pohjoismaista yritystä, joka tarjoaa kirjastojärjestelmäratkaisuja kaiken tyyppisille kirjastoille ja tietohallinnon toimijoille.

Järjestelmäratkaisujemme lisäksi tarjoamme tukea, koulutusta ja konsultointi- ja konvertointipalveluja.

Open Library Solutions Finland Oy on perustettu vuonna 2010 ja Suomen toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Open Library Solutions Finland Oy:n emoyhtiö on norjalainen Bibliotekenes IT-senter AS (Bibits), jonka toimipaikkana on Oslo. Muita sisaryhtiöitämme ovat Bibliotekscentrum Ruotsin Växjössä sekä Open Library Solutions Ab Ruotsin Uumajassa. Emoyhtiömme Bibliotekscentrumin kautta meillä on vahvat siteet kirjastoalalle, sillä Norjan kunnat ja kirjastot omistavat emoyhtiömme. Haluamme olla itsestään selvä valinta kirjastojärjestelmätoimittajaksi kaiken tyyppisille kirjastoille ja tietohallinnon alueille.